@Cindys

Onze nieuwsartikelen

Microblading is razend populair

De razend populaire nieuwe techniek ” Microblading” genaamd, overschaduwt volledig de ‘ oude ‘ manier van permanente make-up zetten.
De techniek is zo vernieuwend d.m.v het mesje ( flinterdunne naadjes op een rij )  waarmee er  wenkbrauwhaartjes gecreëerd worden, dat het resultaat bijna niet van echt te onderscheiden is.

Meer dan enthousiast ben ik hierover en ook zo de Microblading klanten die inmiddels al een behandeling ondergaan hebben.
Mijn klanten deden na een behandeling uitspraken zoals; Nooit gedacht dat mijn wenkbrauwen zo natuurlijk opgevuld konden worden! of ; ik was het bijtekenen zo zat en ik had nooit durven hopen dat het zo’n prachtig resultaat kon worden!

Het nooit meer hoeven bijtekenen van je wenkbrauwen is natuurlijk op zich al geweldig.Je hoeft niet meer bang te zijn als het regent of als je lekker naar de sauna gaat of een duik in het zwembad neemt.
Een ideale oplossing voor veel mensen en de kleur en vorm van de wenkbrauwen, wordt uiteraard geheel afgestemd op jouw!

Graag bied ik U de mogelijkheid om van deze mooie behandeling te kunnen genieten en is er dus in de Decembermaand, een mooie korting op deze  behandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.