@Cindys

Permanente make-up

In mijn salon kunt u terecht voor het laten aanbrengen van permanente make-up. Vanzelfsprekend is mijn salon GGD-gecertificeerd. Ik bied de volgende vormen van permanente make-up aan:

Powderbrows

De Ombre/poeder-techniek zorgt voor een heel natuurlijk en luchtig effect. Bij deze techniek zet ik de onderlijn en het staartje van de wenkbrauw donkerder in als het voorste gedeelte zodat de wenkbrauw niet uit komt te zien als een “blokje”. Het lijkt alsof de wenkbrauw is ingekleurd is met een poeder. Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat u na ongeveer 2 jaar uw wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van perfecte brows.

Microblading

Deze techniek zorgt voor prachtige, natuurlijke wenkbrauwen. Met een mesje (flinterdunne naaldjes op een rij) creëer ik één voor één nieuwe en blijvende wenkbrauwhaartjes.

Het resultaat is bijna niet van echt te onderscheiden. Het nooit meer hoeven bijtekenen van uw wenkbrauwen is voor veel mensen erg fijn. Doordat het permanente make-up betreft, hoeft u hoeft niet meer bang te zijn dat uw wenkbrauwen uitlopen als het regent, als u lekker naar de sauna gaat of een duik in het zwembad neemt. De kleur en vorm van de wenkbrauwen stem ik geheel op u af.

 

Eyeliner boven en onder

Door middel van een flinterdun naaldje transporteer ik pigment in de huid, net onder het huidoppervlak. Doordat dit naaldje minder diep zit dan een tatoeage, zal de eyeliner na een aantal jaren flink vervagen. De vorm en kleur van de eyeliner wordt uiteraard geheel op u afgestemd. Het zetten van de eyeliner bij mij is volledig pijnloos!

Full Lip Blush
Dit is een uiterst verfijnde techniek voor prachtige en natuurlijke lippen. Ik maak het contour van uw lippen strakker. Bovendien breng ik verschillende kleuren aan. Op die manier creëer ik diepte en lijken de lippen een stuk voller. Vanzelfsprekend zijn er verschillende kleuren mogelijk; van nude tot roze, van rood tot bruin.